Close search

Шоколадово суфле на Шеф Петър Цветански

4.5
от общо 129 гласа
Време: 22 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Шоколадово суфле на Шеф Петър Цветански photo-credit Вкусно шоколадово суфле от Шеф Петър Цветански

Начин на приготвяне

1. Натрошаваме шоколада и го разтопяваме на водна баня, като се разбърква непрекъснато.

2. Яйцата се разбиват със захарта, след което се прибавя шоколадовата смес, брашното и какаото.

3. Всичко се смесва много добре, след което се разпределя във форми за печене, който са предварително намазнени.

4. Печем в загрята на 200-215 градуса фурна за 10 минути, но не повече, тъй като има опасност течния център да изчезне.

5. Гарнираме се с топка сладолед, пресни сезонни плодове или кой с каквото пожелае.

Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK