Close search

Скариди с ананас и кашу

3.7
от общо 128 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Скариди с ананас и кашу photo-credit Скариди с ананас и кашу

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистете ананаса от сърцевината и с малко ножче отделете ядивата част от кората; запазете я за сервиране. 
  2. Обелете скаридите.
  3. Загрейте маслото в тиган и сложете едновременно обелените скариди, ананаса и кашуто. 
  4. Запържете до златисто и осолете по свой вкус. 
  5. Сипете рома и го запалете, за да фламбирате ястието. 
  6. Налейте кокосовото мляко и го задръжте на котлона докато се сгъсти. 
  7. Поръсете със ситно нарязан див лук и подредете ястието по атрактивен начин в останалата във формата на купичка кора от ананас.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK