Close search

Скумрия на тиган здравословноApple

3.6
от общо 130 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Скумрия на тиган photo-credit Вкусна скумрия на тиган със свежа гарнитура

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Филетираме рибата и я осоляваме, поръсваме с ригана. Намазваме я с малко зехтин.
  2. Загряваме оребрен тиган и първо я слагаме с кожата надолу. Печем около 8-10 минути, след което я обръщаме за още 10 минути.
  3. За гарнитура нарязваме домати и краставици, които може да полеем с дресинг от зехтин, риган и малко лимон.
  4. Сервираме в голяма чиния и овкусяваме рибата с изцеден лимон.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK