Close search

Сладкиш без яйца

4.0
от общо 134 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Сладкиш без яйца photo-credit Вкусен сладкиш без яйца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме всички продукти за сладкиша много добре, като предварително сме разтворили содата в киселото мляко. 
  2. Печем около 40 минути, на 180 градуса. Оставяме да изстине.
  3. За глазурата: Разтапяме маслото с водата и захарта, и ги разбъркваме добре.
  4. Изстиналият сладкиш набождаме леко с вилица и намазваме с топлата глазура. Оставяме го на стайна температура да "стегне" глазурата, за около 30 минути.
  5. Нарязваме и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK