Close search

Сладкиш с ябълки и канела

5.0
от общо 127 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: професионално
Порции: 6

Сладкиш с ябълки и канела photo-credit Сладкиш с ябълки и канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбъркваме яйцата със захарта, прясното мляко и олиото. 
  2. Към тях добавяме смесените сухи съставки.
  3. Печем до златисто на 170 градуса за 20 минути (или малко повече, в зависимост от фурната - проверяваме с клечка за зъби дали е готов).
  4. По желание поръсваме с пудра захар и сервираме. 

* "Сладкиш с ябълки и канела" може да опитате в Пекарната "Булгар Двор"

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK