Close search

Сочни пикантни ребърца

5.0
от общо 126 глас
Време: 100 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Сочни пикантни ребърца photo-credit Сочни пикантни ребърца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 175 ºС. Ребрата се нарязват на порции, увиват се във фолио и се пекат за час и половина, след което фолиото се маха и се оставят във фурната още малко. 
  2. Ребрата се прехвърлят в голям съд. 
  3. В купа се смесват кафявата захар, кетчупът и соевият сос, сосът Уорчестър, ромът, чили сосът, горчицата, чесънът и пиперът. Разбърква се добре.
  4.  Ребрата се покриват с пикантната марината и се оставят на стайна температура за 1 час. 
  5. Грилът се загрява на средна температура. Пече се за около 30 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK