Сочни свински шишчета
Продукти
- 2 глави лук
- 2 чушки
- 0,5 ч.л. черен пипер
- 0,5 ч.л. мащерка
- 0,5 ч.л. розмарин
- 0,5 ч.л. чубрица
- 1 кг. свинско месо
- 0,5 ч.ч. олио
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и половината от олиото, и оставяме да престой около 6 часа.
- Почистваме и нарязваме зеленчуците.
- Нанизваме месото на шишове, като редува - месо, зеленчуци.
- Поръсваме с малко олио и печем във фурна или на скара, като обръщаме.
- По желание поръсваме с червен пипер и сервираме с гарнитура от свежа салата или пържени картофки.
Печени филийки по гръцки
Нарязваме хляба на филийки.Подреждаме ги в леко намаслена тава."Поливаме" внимателно със зехтина, пор...
Пържени яйца с бекон
Загряваме тиган с дебело дъно и слагаме маслото в него.Счупваме внимателно яйцата, за да не се разтеч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook