Close search

Сочни свински шишчета

5.0
от общо 127 гласа
Време: 6 ч. и 40 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Сочни свински шишчета photo-credit Сочни свински шишчета

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и половината от олиото, и оставяме да престой около 6 часа.
  2. Почистваме и нарязваме зеленчуците.
  3. Нанизваме месото на шишове, като редува - месо, зеленчуци. 
  4. Поръсваме с малко олио и печем във фурна или на скара, като обръщаме.
  5. По желание поръсваме с червен пипер и сервираме с гарнитура от свежа салата или пържени картофки.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK