Сос "Бешамел"
Продукти
- 5 г индийско орехче , настъргано
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 500 мл прясно мляко
- 50 г брашно
- 50 г масло
Начин на приготвяне
- Разтапяме маслото в загрят тиган.
- Добавяме брашното и разбъркваме, докато не стане светло златист на цвят.
- Добавяме млякото и бъркаме непрекъснато с дървена лъжица, докато не се получи гладка смес.
- Добавяме сол, черен пипер и индийското орехче. Разбъркваме още 2-3 минути.
Сос Песто
В кухненски робот или пасатор смиламе ядките, магданоза, копъра и маслото от гръцки орех. Добавяме че...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook