Close search

Сос "Бешамел"

5.0
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Сос "Бешамел" photo-credit Ароматен сос "Бешамел"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разтапяме маслото в загрят тиган. 
  2. Добавяме брашното и разбъркваме, докато не стане светло златист на цвят.
  3. Добавяме млякото и бъркаме непрекъснато с дървена лъжица, докато не се получи гладка смес.
  4. Добавяме сол, черен пипер и индийското орехче. Разбъркваме още 2-3 минути.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK