Close search

Супа от пилешки дреболии

3.7
от общо 128 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Супа от пилешки дреболии photo-credit Супа от пилешки дреболии със застройка

Продукти

100 г съдържат:

  • 230 калории
  • 16 г мазнини
  • 21 г протеини
  • 9 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и поставяме в тенджера дреболиите (без дробчетата). Заливаме ги с посолена вода и ги слагаме да врят на тих, огън заедно с нарязаният лук.
  2. След като поомекнат, прибавяме дробчетата, оризът и нарязаните домати.
  3. В тиган разтапяме маслото. Добавяме нарязаният морков и задушаваме.
  4. След което прецеждаме мазнината и прибавяме към супата. 
  5. Оставяме да се вари още 5 минути и застройваме с разбитото яйце, киселото мляко и лимоновия сок.
  6. Добавяме сол и черен пипер на вкус.
  7. Оставяме супата поври още 2-3 минути, след което я сваляме от котлона.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK