Close search

Супа топчета

4.3
от общо 128 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Супа топчета photo-credit Чудесна супа за есенните и зимни дни

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Настъргваме на ренде лука и морковите, а целината и картофите нарязваме на кубчета, прибавяме олиото и солта, заливаме с 2 чаши вода и ги сваряваме на огъня.
  2. Омесваме каймата с яйцето, малко вода, черен пипер и сол и оформяме малки топчета. Овалваме ги в брашното.
  3. Пасираме зеленчуците и ги прибавяме към бульона. Щом заврят, пускаме приготвените топчета.
  4. Изчакваме топчетата да уврат, и тогава прибавяме нарязания на дребно магданоз.
  5. По желание, можем да застроим супата с кисело мляко.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK