Close search

Свински котлет с гъбен сос

3.5
от общо 127 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Свински котлет с гъбен сос photo-credit Свински котлет с гъбен сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Котлетите се начукват от двете страни. Поръсват се със сол и черен пипер. Овалват се в брашно и се изпържват от двете страни в много добре сгорещено олио.
  2. Сосът се приготвя, като маслото се разтопява в тиган, прибавят се нарязаните гъби, след тях и брашното. Добавя се виното и пилешкия бульон. 
  3. Сосът ври до получаване на желаната гъстота. 
  4. При сервиране котлетът се залива с още топлия сос и се гарнира със свежа салата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK