Close search

Свински пържоли

4.0
от общо 134 гласа
Време: 12 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 5

Свински пържоли photo-credit Сочни свински пържоли

Продукти

100 г съдържат:

  • 200 калории
  • 13 г мазнини
  • 20 г протеини
  • 4 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нaчукваме пържолите с дървен чук, за да се изтънят, след което правим разрези с остър нож диагонално. Подправяме ги със сол и черен пипер на вкус.
  2. Приготвяме маринатата, като в купичка смесваме и разбъркваме добре горчицата, меда, соевият сос и виното.
  3. Намазваме добре пържолите с маринатата и ги оставяме в нея за 12 часа в хладилник.
  4. След това ги вадим и печем на барбекю, скара или тиган от двете страни по няколко минути (около 3-4 на страна).
  5. Сервираме горещи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK