Close search

Свински ребърца на барбекю

4.0
от общо 136 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Свински ребърца на барбекю photo-credit Сочни свински ребърца на барбекю с пресен лук

Продукти

100 г съдържат:

  • 550 калории
  • 30 г мазнини
  • 22 г протеини
  • 15 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със соса. 
  2. Покриваме с капак и ги оставяме да се мариноват в хладилника, за около 4 часа. 
  3. Запалваме барбекюто. Печем ребърцата, като от време на време ги обръщаме и ги поръсваме със сос. 
  4. Подреждаме ребърцата в плато. Поръсваме ги с нарязания зелен лук и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK