Close search

Свински ребърца със соев сос

5.0
от общо 126 глас
Време: 4 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свински ребърца със соев сос photo-credit Вкусни ребърца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със соевия сос. 
  2. Покриваме с капак и ги оставяме да се мариноват в хладилника, за около 4 часа. 
  3. Запалваме барбекюто. Печем ребърцата, като от време на време ги обръщаме и ги поръсваме със сос. 
  4. Сервираме горещи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK