Close search

Свински шишчета от бут на грил тиган

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Свински шишчета от бут на грил тиган photo-credit Лесни и вкусни свински шишчета със зеленчуци

Начин на приготвяне

1. Нарязваме свинския бут на кубчета. Мариноваме го с малко олио, червен пипер, черен пипер, риган и сол.

2. Нарязваме на парченца зеленчуците и започваме да редим шишчетата.

3. Загряваме грил тиган и слагаме шишчетата в тигана, заедно със стръкчетата пресен розмарин.

4. Печем на умерено силен котлон (напр. степен 7 от 9), като обръщаме шишчетата по няколко пъти. След като станат готови, ги слагаме в дълбок съд и покриваме с капак, за да се отпуснат.

5. Сервираме след около 10 минути със салата по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност