Close search

Свинско месо с лук и къри

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Свинско месо с лук и къри photo-credit Апетитно свинско месо с лук и къри

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука, чушките и чесъна. Запържваме ги леко в мазнина, добавяме кърито и разбъркваме добре.
  2. Нарязваме месото и го прибавяме към лука, чушките и чесъна. Прибавяме сол и черен пипер на вкус, разбъркваме.
  3. Добавяме доматите и малко вода - около 2 чаши.
  4. Задушаваме под капак. 
  5. Ястието  сервираме гарнирано с магданоза.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK