Close search

Свинско с къри

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско с къри photo-credit Апетитно свинско месо с къри

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме и нарязваме лука на  дребно. Оставяме го да се задуши в зехтина. Нарязваме свинското месо и го прибавяме към лука. 
  2. Разтваряме кубчето бульон в гореща вода. 
  3. Изсипваме бульона в тенджерата с месото и лука, добавяме доматите, кърито, киселото мляко, солта и черния пипер. 
  4. Оставяме на слаб огън около 15 минути. 
  5. Почистваме и нарязваме магданоза на ситно. 
  6. Сервираме ястието горещо, поръсено със ситно нарязания магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK