Close search

Свинско с картофи и дафинов лист

5.0
от общо 126 глас
Време: 140 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Свинско с картофи и дафинов лист photo-credit Ароматно свинско печено с картофи и дафинов лист

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото на големи парчета, като във всяко парче правим по един дълбок разрез и вътре слагаме чесън и зърна черен пипер.

2. Смесваме в купа оцета, червения и белия пипер, солта,  дафиновия лист, горчицата и бульона. С получената смес намазваме месото и го слагаме в хладилник за 12 ч.

3. Нарязваме картофите на кубчета, след като извадим месото го слагаме в тава покрита с фолио за печене, заедно с картофите.

4. Завиваме с фолиото и слагаме тавата във фурната за около 1 час и 30 мин. Петнадесет минути преди да извадим ястието, отвиваме фолиото и оставяме да се запече до златисто. По желание добавяме зеленчуци за гарнитура.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK