Close search

Свинско с ориз

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско с ориз photo-credit Вкусен ориз със свинско и подправки

Продукти

100 г съдържат:

  • 310 калории
  • 17 г мазнини
  • 10 г протеини
  • 18 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме месото. Запържваме го в дълбок тиган, докато не стане златисто кафяво на цвят.
  2. Овкусяваме със сол и черен пипер.
  3. Добавяме нарязания лук към месото. Пържим, докато лукът не омекне.
  4. Добавяме ориза. Разбъркваме с дървена лъжица за около минута.
  5. Изсипваме вряла вода, така че да покрие ориза. Оставяме да се готви на умерен огън, под капак.
  6. Малко преди оризът да е напълно готов, добавяме чесъна и оставяме за още една минута.
  7. Оставяме готовото ястие да поизстине за 10 минути и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK