Close search

Свинско със зеленчуци

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско със зеленчуци photo-credit Вкусно свинско месо със зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме на ситно лука. Запържваме го в олиото. 
  2. Нарязваме на тънко месото и го прибавяме към лука. Пържим до леко златисто. 
  3. Почистваме и нарязваме зеленчуците, и ги добавяме към месото.
  4. Добавяме маслото, водата, сол и черен пипер на вкус, и оставяме да ври на тих огън, около 5-10 минути.
  5. Поставяме във фурна, ако е необходимо добавяме малко вода, и печем около 30 минути, на 180-200 градуса.
Още от : основни

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK