Close search

Тартар от риба тон

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: трудно
Порции: 1

Тартар от риба тон photo-credit Тартар от риба тон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Приготвяме сос Тартар като към майонезата добавяме мариновани краставички, уорчестър сос и горчица, и ги смиламе. Добавяме сол на вкус. 
  2. В отделна купа смесваме риба тон, домати, чушки, стар лук, маслини, зехтин, сос соев и сол. 
  3. Готовия тартар от тон оформяме в ринг и слагаме в купичка предварително приготвения сос Тартар. Севрираме.

*Тартар от риба тон може да опитате в Ego Club & Restaurant.

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK