Close search

Телешки кюфтенца на шиш

5.0
от общо 126 глас
Време: 70 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Телешки кюфтенца на шиш photo-credit Сочни телешки кюфтенца на шиш

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме каймата в голяма купа и я размесваме с много ситно нарязаните лук, магданоз, яйцата и всички подправки.
  2. Оставяме я за около 35-40 минути в хладилник.
  3. След това, с намаслени ръце оформяме кюфтенца. 
  4. Набождаме ги по 3-4 на шиш и ги поставяме върху загрята скара или тиган, като ги обръщаме и от двете страни.
  5. Сервираме кюфтенцата горещи и внимателно поляти със соевия сос.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK