Close search

Телешки стек със зехтин

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Телешки стек със зехтин photo-credit Телешки стек със зехтин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме оребрен тиган на среден огън и го намазваме с малко зехтин. 
  2. Овкусяваме стековете със сол и пипер на вкус, и ги оствяме в тигана за около 4 минути от всяка страна (може да използваме скара или барбекю, вместо тиган). 
  3. Сервираме стековете топли, с прясна салата по избор.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK