Close search

Телешко месо с пресни гъби

5.0
от общо 126 глас
Време: 80
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Телешко месо с пресни гъби photo-credit Вкусно телешко с гъби

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото и го заливаме с гореща вода и го слагаме да заври. Като омекне добавяме нарязаните моркови, целина и лук.

2. Измиваме гъбите (най-добре да ги изчеткаме само с четка). Задушаваме ги с маслото и скилидките чесън и черен пипер и доливаме малко от бульона.

3. След като месото се свари, го добавяме при гъбите и оставяме да се задуши. 

4. Сервираме в голяма чиния, като за гарнитура използваме морковите и целината, можем да приготвим и картофено пюре и грах задушен в масло. Украсяваме със стръкчета магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK