Close search

Царевични питки със сусам

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Царевични питки със сусам photo-credit Царевични питки със сусам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме с лъжица сухите продукти в купа (без сусама). Разбиваме мокрите продукти (яйцето, млякото и маслото) и ги прибавяме към сухите. Омесваме тесто. Оформяме питки (в предпочитана форма).
  2. Намазваме тавичката, в която ще печем с масло или слагаме хартия за печене. Поставяме питките и ги поръсваме със сусама.
  3. Печем в загрята фурна на 200 градуса, около 30 минути.
Още от : печива

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK