Close search

Туршия от печени чушки

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Туршия от печени чушки photo-credit Печени чушки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпичаме чушките, обелваме ги и ги заливаме с предварително приготвената кипната марината.
  2. Оставяме ги така около 2-3 часа.
  3. Всяка чушка потапяме в олио и подреждаме в буркан,  като между чушките поставяме нарязани скилидките чесън и магданоза.
  4. Затваряме бурканите и стерилизираме 5 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK