Close search

Японска червена супа с водка

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Японска червена супа с водка photo-credit Екзотична японска червена супа с водка

Начин на приготвяне

1. Слагаме чушките, чесъна, лука, бульона, доматения сок, захарта и соевия сос в тиган и оставете течността да заври.

2. Намаляваме температурата на котлона, покриваме тенджерата с капак и готвим 15-20 минути на слаб огън. Пасираме супата като я  подправяме с черния пипер, босилека и водката.

3. Сервираме супата топла, украсена с лъжица сметана, резенче домат и листенца босилек.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK