Close search

Задушена сьомга с каперси

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Задушена сьомга с каперси photo-credit Задушена сьомга с каперси

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В съд с капак, задушаваме сьомгата заедно с нарязания чесън, оцета и виното.  
  2. Изваждаме рибата. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно. 
  3. Добавяме каперсите и варим соса още около 3 минути отделно от рибата. 
  4. Сервираме сьомгата, полята със соса с каперси, като по желание, може да гарнираме с малко пресен магданоз и черен пипер.

Съвет: 

Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро" и "Пикадили". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък). 

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK