Close search

Запечено козе сирене върху патладжан и аспержи

4.0
от общо 129 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Запечено козе сирене върху патладжан и аспержи photo-credit Запечено козе сирене върху патладжан и аспержи

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Патладжана изпичаме на скара. След това го мариноваме в зехтин и чесън.
  2. Задушаваме аспержите в масло с малко сол. Глазираме ги с малко бяло вино.
  3. След това нареждаме патлаждана, върху него задушените аспержи, половината от доматеното рагу и козето сирене.
  4. Запичаме в предварително загрята на 220-230 градуса фурна.
  5. След това оформяме в чиния, като гарнираме с останалата част от доматеното рагу и пресен босилек.

* Запечено козе сирене върху патладжан и аспержи може да опитате в ресторант „Crystal Palace“.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK