Close search

Зелена салата с пармезан

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Зелена салата с пармезан photo-credit Зелена салата с пармезан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и почистваме салатката. Нареждаме я в подходяща чиния и я поливаме със зехтин, балсамов оцет и сол на вкус. 
  2. Запържваме крутоните в малко зехтин и сол на вкус. 
  3. Поръсваме крутоните върху салатката.
  4. Рендосваме пармезана и го добавяме към салатата заедно с черния пипер. Сервираме. 
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK