Close search

Зелена салата с рукола и риба тон

3.9
от общо 133 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Зелена салата с рукола и риба тон photo-credit Пролетна зелена салата с рукола, домати и риба тон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Зелената салата и руколата измиваме и оставяме в гевгир да се отцедят от водата.
  2. След това, в голяма купа накъсваме зелената салата на едро, руколата оставяме на цели листенца.
  3. Нарязваме домата, краставицата, лука и чушките.
  4. Смесваме всички продукти и разбъркваме. 
  5. Добавяме рибата, пармезана, зехтин, оцет и сол на вкус. Отново разбъркваме.
  6. Нарязваме яйцето върху салатата и сервираме.

2 Коментара

  1. Small
    Анонимен

  2. Small
    Master Chef

    страхотна рецепта!

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK