Продукти
-
20
мл
олио
-
1
яйце
-
пресен
джоджен
-
50
гр бял
ориз
-
1
домат
-
1
ч.л.
червен пипер
-
сол
-
черен пипер
-
1
червена
чушка
-
1
глава
лук
-
1
кг
агнешки ребра
Начин на приготвяне
1. Сваряваме место, обезкостяваме го и прецеждаме бульона.
2. Загряваме олиото в тиган, задушаваме ситно нарязания лук и останалите зеленчуци. Добавяме бульона и късчетата месо. Оставяме да ври около 20 мин. Добавяме ориза и овкусяваме с подправките.
3. След като оризът се свари, добавяме нарязания и обелен домат. Оставяме да ври около 5 мин. и застройваме с яйцето.
4. Сервираме с пресен джоджен.