Продукти
-
2
яйца
-
брашно
-
галета
-
1
ч.л.
дижонска горчица
-
50
гр
шунка
-
50
гр
кашкавал
-
1
бр.
пилешки гърди (пеперуда)
Начин на приготвяне
1. Нарязваме пилешкото на две през средата и начукваме леко с чук за месо, за да се оформят тънки пържоли. Можем да използваме и домакинско прозрачно фолио, с което да покрием месото, когато го начукваме.
2. Намазваме от едната страна с горчица. Слагаме едното парче шунка и едно кашкавал. Навиваме на руло и закрепраме с клечки за зъби.
3. Полученото руло потапяме в брашно, яйце и в галета. Пържим на висока температура от всяка страна до златисто.
4. След като са готови рулата, ги слагаме в тава за печене покрита с фолио и печем на предварително загрята на 200 градуса фурна за 15-20 минути.