Продукти
-
1
глава
кромид лук
-
2
скилидки
чесън
-
100
г
червен боб
-
50
г
царевица
-
300
г
телешка кайма
-
4
питки за
бурито
-
риган
-
зехтин
-
сол
-
черен пипер
-
2
домата
-
4
с.л. настърган
кашкавал
Начин на приготвяне
1. Задушаваме намачканите скилидки чесън и нарязания на дребно кромид лук, с малко зехтин, сол.
2. Добавяме каймата и запържваме до златисто. Малко преди да е готова, добавяме сварената царевица, сварения червения боб и обелените и нарязани на кубчета домати.
3. Добавяме риган и черен пипер на вкус. На тигана запичаме питките от двете страни.
4. Сервираме като върху всяка питка поръсваме настъргания кашкавал, плънката и завиваме плътно като палачнка.
5. Поръсваме с майонеза и със ситно нарязан магданоз по желание. Можем да добавим и сос Табаско.