Пълнени яйца със сирене, горчица и бекон

Продукти

  • див лук
    за гарниране
  • 60 г бекон
    , пържен
  • 50 г топено сирене
  • 150 г сирене "филаделфия"
  • 100 г сирене
  • 50 г горчица
    за предпочитане "Дижонска"
  • 12 яйца
    , сварени

Начин на приготвяне

  1. Обелваме яйцата и ги срязваме всяко на две части. 
  2. Изваждаме жълтъците и ги поставяме в голяма купа.
  3. Към жълтъците добавяме горчицата и разбъркваме внимателно.
  4. Разбърквайки добавяме и сирената. Бъркаме до хомогенна смес.
  5. С получената смес пълним яйцата. Поръсваме с бекона. 
  6. Преди сервиране гарнираме с дивия лук.