Пълнени яйца със сирене, горчица и бекон
Продукти
- див лук за гарниране
- 60 г бекон , пържен
- 50 г топено сирене
- 150 г сирене "филаделфия"
- 100 г сирене
- 50 г горчица за предпочитане "Дижонска"
- 12 яйца , сварени
Начин на приготвяне
- Обелваме яйцата и ги срязваме всяко на две части.
- Изваждаме жълтъците и ги поставяме в голяма купа.
- Към жълтъците добавяме горчицата и разбъркваме внимателно.
- Разбърквайки добавяме и сирената. Бъркаме до хомогенна смес.
- С получената смес пълним яйцата. Поръсваме с бекона.
- Преди сервиране гарнираме с дивия лук.
Печени мини кюфтенца с черен и червен пипер
Слагаме каймата в голяма купа и я размесваме с дреб...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook