Продукти
-
4
парченца
бекон
-
0,5
домат
рендосан
-
40
г
сирене
-
4
яйца
-
10
г
масло
-
черен пипер
-
40
г
кашкавал
-
15
мл
олио
-
20
г
зелен лук
-
2
картофи
Начин на приготвяне
- Обелваме и издълбаваме картофите като ладии.
- Приготвяме плънка от задушените в малко мазнина ситно нарязан лук и доматите, към които след отстраняването им от огъня прибавяме натрошеното сирене и кашкавала.
- Напълнените картофи заливаме с мазнината, чукваме по 1 яйце на всеки, поръсваме с малко черен пипер и печем до омекване. Добавяме листчетата бекон и отново ги запичаме леко.
- Поднасяме със салата по избор.