Печени пълнени картофи със зелен лук, яйца и бекон
Продукти
Начин на приготвяне
- Обелваме и издълбаваме картофите като ладии.
- Приготвяме плънка от задушените в малко мазнина ситно нарязан лук и доматите, към които след отстраняването им от огъня прибавяме натрошеното сирене и кашкавала.
- Напълнените картофи заливаме с мазнината, чукваме по 1 яйце на всеки, поръсваме с малко черен пипер и печем до омекване. Добавяме листчетата бекон и отново ги запичаме леко.
- Поднасяме със салата по избор.
Лимонов сладкиш с бяла шоколадова глазура
Разбиваме захарта с яйцата до побеляване. Добавяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook