Close search

Октопод с доматен сос

5.0
от общо 127 гласа
Време: 60
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Октопод с доматен сос photo-credit Вкусен октопод с доматен сос

Продукти

Начин на приготвяне

1. Настъргваме лукът и го запържваме лукът в дълбок тиган.

2. Сваряваме предварително малко октопода, да омекне и го нарязваме на малки парчета. Запържваме за 15 мин.

3. Прибавяме ситно нарязаните домати,  дафинов лист, бахара и накрая солта.

4. Можем да сервираме със спагети или ориз. Поднасяме с охладено бяло вино.

5. По желание можем да добавим мариновани чушки и маслини и да поднесем като предястие.

Рецепта: Магазини Salonica Fish

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност