Продукти
-
2
тиквички
-
2
домата
-
1
ч.л.
сол
-
черен пипер
на вкус
-
500
г
пилешки гърди
-
3
скилидки
чесън
-
2
стръка
босилек
-
280
г
фасул
, сварен
Начин на приготвяне
- Малко зехтин се загрява в тенджера и се запържва нарязаният на ситно чесън. Добавят се пилешките гърди и се запържват до златисто.
- Овкусяват се със сол и черен пипер.
- Нарязват се на едри парчета тиквичките и доматите.
- Сваряват се на пара, докато станат готови. Добавя се бобът от консерва към зеленчуците на пара.
- Разбърква се добре, разпределя се в чинии и върху зеленчуците се поставят пилешките гърди.
- Сервира се с листенца пресен босилек.