Пиле по италиански със зеленчуци
Продукти
- 2 тиквички
- 2 домата
- 1 ч.л. сол
- черен пипер на вкус
- 500 г пилешки гърди
- 3 скилидки чесън
- 2 стръка босилек
- 280 г фасул , сварен
Начин на приготвяне
- Малко зехтин се загрява в тенджера и се запържва нарязаният на ситно чесън. Добавят се пилешките гърди и се запържват до златисто.
- Овкусяват се със сол и черен пипер.
- Нарязват се на едри парчета тиквичките и доматите.
- Сваряват се на пара, докато станат готови. Добавя се бобът от консерва към зеленчуците на пара.
- Разбърква се добре, разпределя се в чинии и върху зеленчуците се поставят пилешките гърди.
- Сервира се с листенца пресен босилек.
Фритата с тиквички
Лукът се запържва за 5 минути на висока температура в зехтин докато омекне, но без да променя цвета с...
Заешко задушено с чоризо
Месото се нарязва на големи парчета, овалва се в брашно и се оставя настрана заедно с останалото браш...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook