Продукти
-
400
г
масло
-
400
г
шоколад
-
50
г
лешник
-
100
г
орехи
-
0,5
ч.ч.
какао
-
1
ч.л.
бакпулвер
-
1,5
ч.ч.
брашно
-
2,5
ч.ч.
захар
-
6
яйца
- за крема:
-
400
г
крем сирене
"Филаделфия"
-
45
г
масло
меко
-
120
г
пудра захар
пресята
-
200
г
малини
Начин на приготвяне
- На слаб огън разтапяме маслото и шоколада.
- В дълбока купа, разбъркваме с миксер яйцата, захарта, брашното, бакпулвера, какаото, след което прибавяме разтопените, шоколад и масло, както и ядките.
- Приготвената вече смес изсипваме в тава, която е покрита с готварска хартия.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 30-35 минути.
- За крема: Разбиваме крем сиренето и маслото с миксер, докато се образува пухкав крем.
- Добавяме пудрата захар, ванилията и малините. Разбиваме добре.
- Охлаждаме леко десерта и го намазваме с крема.
- Режем на парчета и сервираме.