Продукти
-
200
г
брашно
-
100
г
пудра захар
-
70
г
какао
-
1
бакпулвер
-
120
г
шоколад
, начупен на парченца
-
4
яйца
-
100
г
масло
, разтопено
-
200
мл.
кола
- за глазурата:
-
140
г
пудра захар
пресята
-
380
г
крем сирене
"Филаделфия"
-
50
г
масло
, меко
Начин на приготвяне
- В купа смесваме сухите продукти.
- Разбиваме яйцата, добавяме маслото и накрая колата.
- Към сухите продукти добавяме течните и с дървена бъркалка разбъркваме хубаво за да се смесят.
- Сместа изсипваме във формички за мъфини, и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 20-25 минути.
- За глазурата: Разбиваме крем сиренето и маслото с миксер, докато се образува пухкав крем.
- Добавяме пудрата захар и ванилията. Разбиваме добре.
- Готовия крем пълним в пош и шприцоваме върху мъфините, след като са поизстинали. По желание, може да гарнираме с шоколадови пръчици.