Продукти
-
250
г
брашно
-
150
г
пудра захар
-
80
г
какао
-
1
бакпулвер
-
150
г
шоколад
на парченца
-
3
яйца
-
125
г
масло
, разтопено
-
300
мл
мляко
- за крема:
-
200
г
масло
, меко
-
300
г
пудра захар
. пресята
-
3
с.л.
прясно мляко
-
50
г
сирене "филаделфия"
Начин на приготвяне
- В купа смесваме сухите продукти.
- Разбиваме яйцата, добавяме маслото и накрая млякото.
- Към сухите продукти добавяме течните и с дървена бъркалка разбъркваме хубаво за да се смесят.
- Сместа изсипваме във формички за мъфини, и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 20-25 минути.
- Междувременно приготвяме крема.
- Разбиваме маслото с миксер до побеляване. Добавяме филаделфията и отново разбиваме.
- След това прибавяме пресятата пудра захар, лъжица по лъжица, като разбъркваме добре след всяка. Накрая добавяме прясното мляко и разбиваме отново, до хомогенна смес.
- Готовия крем пълним в пош и шприцоваме върху мъфините, след като са поизстинали около 10 минути.