Продукти
-
80
г
броколи
, задушени
-
1
ч.ч.
вода
-
1
с.л.
масло
-
черен пипер
на вкус
-
сол
на вкус
-
2
скилидки
чесън
, накълцани на ситно
-
300
г
гъби
, нарязани на едро
-
2
с.л.
зехтин
-
350
г
талиатели
Начин на приготвяне
- Сваряваме талиателите според инструкциите на опаковката, до полуготовност и ги отцеждаме.
- Междувременно нарязваме и запържваме гъбите заедно с чесъна, в зехтина, до омекване, за около 6-7 минути.
- Добавяме водата и овкусяваме със сол и черен пипер.
- Оставяме сосът да къкри, докато се изпари половината течност. Добавяме талиателите, броколите и маслото, и разбъркваме.
- Сервираме ястието веднага.