Close search

Еликсир срещу възпалено гърло

Еликсир срещу възпалено гърло Еликсир срещу възпалено гърло Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Като изключим вирусите, другият главен виновник за появата на възпалено гърло, това е климатикът, който се оказва нож с две остриета. 

От една страна, той значително понижава температурата в помещенията и внася прохлада, дори и когато навън е горещо, но от друга, той може да възпали гърлото и да причини редица неразположения. 

Гърлото се възпалява именно поради тази рязка промяна на температурата и най-вече поради изсушаването на въздуха в помещенията, в които работи климатик. 

Когато гърлото се възпали, имаме два варианта за действие - да си купим лекарство от близката аптека или да сe обърнем за помощ към народната медицина. 

След всичките апели за здравословен начин на живот и здравословно хранене, безспорно всички козове са в ръцете на природата и онова, което тя ни е дала. Първо, защото е полезно и второ, защото няма излишни допълнителни добавки, които се слагат във лекарствата, освен основните им съставки. Най-добрият помощник при възпаленото гърло, това е витамин С. 

Той ще засили имунната система, и тя сама ще се пребори с възникналия проблем. Пълен с витамин С е лимонът. 

Ако към него прибавим и малко мед, ще получим перфектното средство за лечение на болките в гърлото, съветва hubavica.eu. За целта изстискайте сока на един лимон. Добавете към него 1 супена лъжица мед.

През целия ден пийвайте от този сок и ще видите, че на сутринта, болките значително ще са намалели и много по-бързо ще се възстановите, за да бъдете отново в перфектна форма.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност