Close search
Валентин Александров

Валентин Александров

Валентин Александров е роден в град Хасково. Завършил е европейски курс за бармани и сервитьори и „Колеж по икономика и управление” в гр. Пловдив. От десет години работи като барман в няколко тематични коктейл бара. За него в работата му винаги са били важни детайлите и индивидуалността на това, което приготвя - винаги на ниво и с любов поднесено на всеки клиент. Цени добрата кухня и местата, в които могат да се опитат интересни и различни ястия. А за работата си споделя: "От работата си като барман се вдъхнових да създам нещо свое, нещо авторско и от две години пиша в няколко сайта и в собствената си страница за вкусовете и историята на коктейлите, там аз показвам класически и авторски произведения. За мен е нещо повече от работа, това е наследство, това е стил,  който трябва да споделя с хората. Понякога просто влизам в някой бар и карам бармана да ми забърка нещо, което той измисли, само за мен, снимам го и му давам име, така започва едно приятелство... Мечтата ми е да предам на повече хора това, което обичам и да показвам каква магия има в работата, че тя може да създава силни връзки и добри моменти, че вкуса е всичко и ни кара да се усмихваме".

Коктейл "Manila"
5.0
Общо Време: 10 мин.
Ниво: професионално
Коктейл "Green Bay"
5.0
Общо Време: 15 мин.
Ниво: професионално
Продукти: сироп от пъпеш,  ликьорджин,  сок от пъпеш и ананас,  сок от портокал,  сироп от лайм,  фреш от лимон
Коктейл "Rio"
5.0
Общо Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Коктейл „La Rochelle”
5.0
Общо Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Коктейл ”Абако”
5.0
Общо Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK