Close search

Ароматно свинско печено

4.0
от общо 127 гласа
Време: 2 ч. и 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Ароматно свинско печено photo-credit Ароматно свинско печено

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изчистваме месото от ципите.
  2. Мариноваме го с уорчестър соса, соевия сос, втриваме подправките и го намазваме с кетчупа.
  3. Оставяме да престой покрито в кутия около 2 часа.
  4. След това го поставяме в тава и добавяме 1-2 пръста вода за да не загори.
  5. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).
  6. След изпичане го покриваме с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK