Close search

Айсберг салата с радичио и прошуто

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Айсберг салата с радичио и прошуто photo-credit Свежа салата с радичио и прошуто

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и накъсваме айсберга, радичиото и руколата. Поставяме ги в купа или подходяща чиния. 
  2. Добавяме зехтин, оцет и сол на вкус. Разбъркваме внимателно. 
  3. Прибавяме прошутото, нарязаното сварено яйце и порсъваме с ядките. 
  4. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK