Close search

Багета с кашкавал и салам

5.0
от общо 128 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Багета с кашкавал и салам photo-credit Запечена багета с кашкавал и салам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Срязваме леко багетата на резенчета без да я отрязваме напълно.
  2. Почистваме, обелваме и нарязваме домата, чушката и салама на тънко.
  3. Между всяко резенче слагаме кашкавал, чушка и домат.
  4. Запичаме за 8-10 минути в умерена фурна (170-180 градуса).
Още от : сандвичи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK